Ignifugarea materialelor combustibile utilizate in constructii

SC ANGELS SRL executa lucrari de ignifugare a materialellor combustibile de lemn utilizate in constructii cu utilaje profesionale si este atestata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta - Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti si dispune de personal calificat si competent in vederea efectuarii unor astfel de lucrari.

Ignifugarea se executa pentru :

  1. sarpante, poduri, mansarde din lemn;
  2. cabane din lemn;
  3. biserici din lemn;
  4. depozite si magazii din materiale combustibile.

Ignifugarea - este o operatie de tratare a unui material combustibil cu ignifuganti numiti antipirene in scopul modificarii capacitatii de aprindere, a arderii independente si a propagarii flacarii.

Rezistenta la foc a elementelor de constructie din lemn si materiale pe baza de lemn trata cu produs/sistem ignifug - este proprietatea acestuia de a-si pastra pe o durata determinata stabilitatea, etanseitatea la foc si/sau alta functiune specializata intr-o incercare la foc standardizata.

Lucrarile de ignifugare se executa in conformitate cu fisa tehnica a produsului ignifug (standardul de firma) si in conformitate cu norma C58 - 1996 - norme tehnice pentru ignifugarea materialelor si produselor combustibile din lemn si textile utilizate in constructii.

Verificarea eficientei ignifugarii se face prin trimiterea de  probe la laboratoare autorizate sau acreditate, conform legii pentru incercare la foc conformSTAS 652/1998 - metoda de verificare a eficacitatii ignifugarii materialelor lemnoase.

   
home
despre noi
produse
servicii
premii si certificari
legislatie
contact
Noutati

Download
ISO 9001

© 2004 ANGELS