Legislatie

Art. 1. - Apararea impotriva incendiilor, apararea vietii oamenilor si a bunurilor constituie o problema de interes public, la care trebuie sa participe, in conditiile legii, autoritatile administratiei publice centrale si locale, persoanele juridice si fizice romane, precum si celelalte persoane juridice sau fizice care desfasoara activitati ori se afla in tranzit dupa caz, pe teritoriul Romaniei.

Art. 2. - Apararea impotriva incendiilor reprezinta ansamblul integrat de masuri tehnice si organizatorice, precum si de activitati specifice, planificate si realizate potrivit prezentei ordonante, in scopul de a asigura identificarea, evaluarea, controlul si combaterea riscurilor de incendiu, informarea cetatenilor asupra acestora, precum si interventia operativa pentru salvarea si acordarea ajutorului pentru persoanele aflate in pericol, stingerea incendiilor si limitarea efectelor acestora.

(Ordonanta nr. 60 din 28/08/1997 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 225 din 30/08/1997 privind apararea impotriva incendiilor)

> Descarca Ordonanta nr. 60 din 28/08/1997

   
home
despre noi
produse
servicii
premii si certificari
legislatie
contact
Noutati

Download
ISO 9001

© 2004 ANGELS