Produse

SC ANGELS SRL va ofera toate tipurile de stingatoare de incendiu executate conform SR EN 3-98, respectand focarele definite prin SR EN 2-97. Avizari emise de: IGCPM, ISCIR, RNR, biroul PSI al M.Ap.N. Produse executate in sistem de management al calitatii certificat SR EN ISO 9001 de: SC SIMTEX - OC SA (organism acreditat RENAR), OMCAS - Organismul Militar de Certificare, Acreditatre si Supraveghere.

SC ANGELS SRL va ofera consultanta gratuita la alegerea tipului si numarului de stingatoare necesar functie de specificul activitatii dvs., transport gratuit in Regiunea de Nord-Est, service de calitate gratuit in garantie si service post garantie pe baza de contract de service, servicii gratuite de instruire privind manipularea, amplasare si intretinerea periodica a acestor echipamente.

Adresati-ne o cerere oficiala mentionand locatia, numarul de bucati si tipul stingatoarelor sau marimea spatiilor si activitatile desfasurate in acestea si va asiguram ca veti primi de la noi cea mai buna oferta tehnico - economica.

Va rugam nu ezitati sa ne contactati.

1. Stingatoare de incendiu
2. Hidranti de incendiu si furtunuri de refulare
3. Alte produse si accesorii specifice protectiei contra incendiilor
   
home
despre noi
produse
servicii
premii si certificari
legislatie
contact
Noutati

Download
ISO 9001

© 2004 ANGELS