Despre noi

Fondata in anul 1991, SC ANGELS SRL incepe activitatile in domeniul PSI ca reprezentanta a SC Alsting SA Alba Iulia pentru Regiunea de Nord Est a Romaniei - producator cu o indelungata experienta in fabricarea de stingatoare de incendiu si alte echipamente de prevenire si combatere a incendiilor, sintagma "Angels reprezentanta Alsting" fiind des intalnita in mediul economic regional.

Ca urmare a alinierii legislatiei din domeniu la normele europene, SC ANGELS SRL devine un promotor al respectarii si aplicarii acestora si astfel devine prima firma atestata pentru lucrari de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor de incendiu si alte aparate de stins incendii din Regiunea de Nord Est a Romaniei.

"Principiul de baza al politicii S.C. ANGELS S.R.L. referitoare la calitate este orientarea catre client, pentru a-i identifica cat mai exact nevoile si asteptarile si a le satisface deplin si in mod permanent, prin serviciile prestate si produsele furnizate" (Declaratia Directorului General privind politica referitoarea la calitate).

Experienta, seriozitatea si profesionalismul firmei s-a concretizat prin faptul ca Angels a devenit furnizor si prestator de servicii pentru agentii economici privati si de stat, institutii si organizatii diverse, firme si organizatii cu activitate In agricultura din partea de N-E a tarii cuprinzand judetele Iasi, Bacau, Neamt, Botosani, Vaslui, Suceava printre care: Magazinele METRO Iasi, Bacau, Suceava, statiile de distributie a carburantilor OMV si LUKOIL din regiunea de Nord Est, statiile de inalta tensiune a SC TRANSELECTRICA SA - Sucursala ST Bacau, SNTF CFR MARFA SA.

   
home
despre noi
produse
servicii
premii si certificari
legislatie
contact
Noutati

Download
ISO 9001

© 2004 ANGELS